Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk
Wat u moet weten over een stroomstoring Redactie, 2 maart 2024
Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij Buhre Techniek aan het goede adres.

Als u bezig bent met het bereiden van een maaltijd, kan het erg vervelend zijn als alle stroom plotseling uitvalt. Op het moment dat u bezig bent met klussen in huis en opeens is er geen stroom meer, kan dat erg frustrerend zijn. Op het moment dat er een stroomstoring plaatsvindt, is dat nooit fijn en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

De eerste stap bij een stroomstoring

Bij een stroomuitval kunt u het beste starten met het uitvoeren van de stekkerproef. Het uitvoeren van de stekkerproef is een simpele maar doeltreffende manier om een defect apparaat of elektrische aansluiting te vinden. In de meeste gevallen neemt het uitvoeren van de stekkerproef ongeveer 10 minuten in beslag, maar dit is afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal elektrische apparaten dat u bezit.

Als u hier niet mee overweg kunt, is het verstandig om een professionele elektricien in te schakelen. Hou er rekening mee dat als het om een kapot apparaat gaat, de kosten van de elektricien hoog uit kunnen vallen. Dit komt omdat de elektricien alsnog is langs geweest en kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen verhelpen.

Identificeer het defecte apparaat tijdens een stroomstoring

Zorg ervoor dat alle groepen in de meterkast zijn uitgeschakeld of dat de zekeringen van de groepen zijn verwijderd. Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten in het hele huis. Zet de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast weer in werking.

Pak een stekker en stop deze één voor één in het stopcontact en zet ze één voor één aan. Wacht tot het apparaat volledig is opgestart voordat u doorgaat naar het volgende apparaat. Als de stroom uitvalt bij het aanzetten van een bepaald apparaat, is dat apparaat de veroorzaker.

Indien het probleem niet te herleiden is naar de apparaten, dan zit het in de installatie. Wanneer dat het geval is, is het het beste om een erkende elektricien inschakelen om het probleem voor u op te lossen. Ga niet zelf aan de slag want het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud