Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Zandvoort

Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Met welke verduurzamingsopties kan Buhre Techniek helpen?

Als je je woning wilt verduurzamen, kun je kiezen uit diverse opties. Een elektricien kan je begeleiden bij het installeren van veel van deze opties. Het is mogelijk om je huis te verduurzamen door onder andere een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting te laten plaatsen. Voor het installeren van deze verduurzamingsopties is het soms noodzakelijk om aanpassingen te doen aan de groepenkast.

Door bepaalde delen van je huis duurzamer te maken, kun je ook geld besparen. Als je ervoor kiest om een elektrische kookplaat te installeren in plaats van een gasfornuis, zul je profiteren van een lagere energierekening. Het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%, terwijl dit bij een gasfornuis slechts tussen de 40% en 50% is. Op een gasfornuis wordt er echter veel gas verspild.

Aanpassingen nodig?

Is het nodig om de groepenkast aan te passen of hebben we krachtstroom nodig? Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom staat Buhre Techniek voor u klaar om te helpen en passend advies te geven. Bij Buhre Techniek kunt u ons altijd bereiken op 0251 509 102 met uw vragen.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud