Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Praktische tips voor een duurzamer huis

Redactie zandvoort-elektricien.nl, 11 juli 2024
Buhre Techniek: uw elektricien in Zandvoort en omgeving!

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine veranderingen. Er zijn verschillende manieren waarop de elektricien u kan assisteren bij het verduurzamen van uw woning. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten plaatsen.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw huis geschikt is voor elektrisch koken?

Bent u toe aan nieuwe verlichting of staat er een huisrenovatie op de planning?Grijp deze kans om de verlichting in uw huis groener te maken. Dit kan door middel van het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken in huis.

Met moderne Led-verlichting kunt u uw energieverbruik drastisch verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van gewone gloeilampen. Dit heeft als resultaat dat u kunt besparen op uw energiekosten, wat uiteraard voordelig is voor iedereen. Led-lampen hebben bovendien een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Verduurzaam uw woning: kies voor elektrisch koken!

Indien u overweegt om elektrisch te koken, zullen er mogelijk enkele aanpassingen nodig zijn in uw huis. Een voorbeeld hiervan is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is van belang dat de meterkast genoeg stroom kan leveren voor het gebruik van de kookplaat.

Indien u deze stap niet onderneemt, kan het voorkomen dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is en de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, is het aan te raden een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het gebruik van elektriciteit bij het koken resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij gasgestookt koken.

Duurzamer wonen met behulp van zonnepanelen

Een andere optie om uw huis te verduurzamen is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Het verduurzamen van uw huis kan al met kleine aanpassingen, zoals het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak moet u controleren of het dak de belasting kan dragen en in goede staat is.

Voor het verduurzamen van uw woning heeft u normaal gesproken 15 zonnepanelen nodig, al kan dit aantal variëren afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Het duurt meestal 6 tot 8 jaar voordat u uw investering in zonnepanelen heeft terugverdiend. Denk eraan dat de zonnepanelen onderhoud vereisen om zo veel mogelijk zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter