Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Perilex stekker aansluiten in Zandvoort

Bent u op zoek naar een professionele elektricien om u te helpen met het aansluiten van een perilex stekker? Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op met Buhre Techniek, wij kunnen u helpen. Bij Buhre Techniek staan wij altijd klaar om uw vragen over elektriciteit te beantwoorden. Bel ons op 0251 509 102.

Wat is een perilex stekker?

In de meeste gevallen biedt de stroom van gewone stopcontacten (230 Volt) voldoende vermogen voor normale huishoudelijke apparaten. Voor bepaalde kookplaten of andere krachtige apparaten met een vermogen groter dan 3.86 KWh is een gewoon stopcontact niet geschikt. Indien een apparaat met een groot vermogen wordt aangesloten, is er een aanzienlijke kans op overbelasting van de groepenkast.

Bij het aansluiten van grotere apparaten is een Perilex stekker noodzakelijk. Ontdek hieronder hoe een Perilex stekker precies werkt. Anders dan een standaard stopcontact, heeft een Perilex wandcontactdoos vijf gaten in plaats van twee. De contactdoos is aangesloten op een 2-fase of 3-fase aansluiting, niet op een 1-fase aansluiting (standaard stopcontact).

Door gebruik te maken van een aansluiting met 2 of 3 fasen wordt de stroom verdeeld, zodat de leiding niet overbelast raakt. Door deze aanpak kunnen zwaardere apparaten zonder risico aangesloten worden. De Perilex aansluiting is in staat om het dubbele aantal Volt te leveren in vergelijking met een standaard stopcontact.

Bij een 2-fase aansluiting wordt de Perilex contactdoos met vijf gaten gebruikt. Hier zijn 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen bij betrokken. Voor een 3-fase aansluiting is er altijd 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen vereist. Het aansluiten van een Perilex stekker vergt de nodige voorbereiding, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een hoog vermogen.

Hulp inschakelen in Zandvoort van een elektricien

In het algemeen is het aansluiten van elektra natuurlijk gevaarlijk en is het niet aan te raden dit zelf te doen wanneer u er geen verstand van heeft. Vraagt u zich af hoe u een inductie kookplaat moet aansluiten? Onze elektriciens hebben de kennis en expertise om u te helpen. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn bereikbaar op 0251 509 102.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud