Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Over elektriciteitskeuringen

Een goed werkend stroomnetwerk vormt de basis van een modern huishouden. Het lijkt steeds moeilijker om je voor te stellen hoe het is om te leven zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Een optimale werking en efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van cruciaal belang.

Het waarborgen van een onafgebroken stroomtoevoer begint met gedegen onderhoud en nauwgezette controles. Het startpunt voor onderhoud en controle zijn elektriciteitskeuringen. Onze gespecialiseerde elektriciens bij Buhre Techniek kunnen uw elektrische installaties inspecteren en een professionele beoordeling geven.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Door uw elektrische installaties regelmatig te laten keuren, zorgt u voor een brandveilige omgeving en minimaliseert u andere elektrische risico's. Door elektriciteit regelmatig te inspecteren, wordt het risico op brand en andere gevaren verminderd. Het laten keuren van de elektra in Zandvoort draagt bij aan een veilige leefomgeving; het is nooit onnodig.

Maar in de praktijk worden keuringen van elektrische installaties vaak aangevraagd in het geval van een verhuizing. Bij oudere woningen is het voor (ver)kopers vaak belangrijk dat de elektrische installatie goed onderhouden is. Een elektricien kan dit voor u bekijken.

Het zijn niet enkel woningen die sporadisch een keuring vereisen voor elektrische installaties. Zakelijke installaties keuringen zijn van groot belang. Bedrijven dienen te voldoen aan een strikte set voorschriften waar regelmatige beoordelingen bij horen.

Soorten keuringen

Meestal worden twee typen keuringen genoemd; de NEN- en SCOPE-keuringen zijn hier voorbeelden van. Er zijn talloze keuringen beschikbaar; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn onderverdeeld in diverse inspecties. Meestal wordt een nummer gebruikt om aan te geven welk aspect specifiek wordt gekeurd.

Schakel Buhre Techniek in voor uw elektriciteitskeuring

Heeft uw woning of bedrijfspand een keuring nodig? Voor betrouwbare en deskundige keuringen van uw elektrische installaties kunt u terecht bij de elektriciens van Buhre Techniek. Wij helpen u graag bij het keuren en verbeteren van uw elektrische installaties.

Om in contact te komen met ons, kunt u bellen naar het nummer 0251 509 102. U kunt tevens een bericht plaatsen in het contactformulier op de website. Binnenkort zal een van onze medewerkers contact met u opnemen over uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud