Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

NEN-keuring Zandvoort

Bent u op zoek naar professionele hulp voor uw NEN-keuring in Zandvoort? Dan bent u bij Buhre Techniek aan het juiste adres. Onze deskundige monteurs voeren de keuring professioneel uit en kunnen direct eventuele problemen oplossen.

Wat is een NEN-keuring?

Diverse NEN-keuringen worden regelmatig uitgevoerd om de veiligheid van installaties en apparatuur te controleren. Bij de NEN-3140 en de meeste andere NEN-keuringen is er vaak een zakelijke connectie. Er wordt eveneens een onderscheid gemaakt tussen laagspanning, genormeerd als NEN-1010 of NEN-4010, en hoogspanning zoals NEN-3840.

De NEN-1010 is voornamelijk van belang voor de normering in particuliere huizen. Door onze kennis en ervaring als elektricien kunnen we Buhre Techniek snel voor u uitvoeren. Als u een afspraak wilt maken, kunt u ons bereiken via 0251 509 102.

NEN-1010 keuring in Zandvoort

Bij de NEN-1010 keuring worden bestaande elektrische installaties op laagspanning onderworpen aan een inspectie. Alle installaties in een normale woning vallen hier ook onder. De NEN-1010 normen zijn gericht op veiligheid en het minimaliseren van brand- en schokgevaar.

Bij keuringen en controles voor projectopleveringen wordt over het algemeen deze standaard gevolgd. Dit is ook de norm die wordt gehandhaafd bij keuringen van elektrische installaties voor bijvoorbeeld de overdracht van een koopwoning. Al jarenlang is de NEN-1010 de norm in de laagspanning, waardoor de meeste installaties conform deze norm zijn.

Naast de NEN-1010 zijn ook de NEN-4010 normen ontwikkeld als een begrijpelijkere aanvulling op de NEN-1010 norm. De NEN-4010 norm wordt niet gebruikt als standaard voor keuringen. Deze richtlijn is voornamelijk ontwikkeld om de NEN-1010 installatie normen begrijpelijker te maken voor monteurs.

NEN-3140 keuring in Zandvoort

In het geval van NEN-3140 keuringen is er meer aandacht voor zakelijke belangen en zijn ze cruciaal voor werkgevers om te voldoen aan de geldende normen. De richtlijnen van de NEN-3140 hebben specifiek betrekking op de realisatie van nieuwe installaties. Dit zijn bijvoorbeeld voorschriften die in acht genomen moeten worden bij het plaatsen van zwaardere apparatuur in uw huis, zoals zonnepanelen.

Voor de gewone consument zullen NEN-3140 keuringen niet vaak voorkomen. Het is als werkgever van groot belang om deze keuring periodiek te laten uitvoeren voor echte toegevoegde waarde. Voor correcte inspecties volgens de NEN-3140 normen zijn onze elektriciens de juiste keuze.

Bij de NEN-3140 keuringen ligt de focus met name op bedrijfsvoering en zijn bijvoorbeeld vereist om aan te tonen dat een werkgever aan de relevante voorschriften voldoet. Bij de NEN-3140 spelen met name de nieuwe installaties een belangrijke rol. Het is ook van belang om deze te respecteren bij de installatie van zwaardere apparaten in huis, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Als consument hebt u waarschijnlijk niet vaak te maken met NEN-3140 keuringen. Voor werkgevers is het noodzakelijk om deze keuring op regelmatige basis te laten plaatsvinden. Dientengevolge zijn de elektriciens van Buhre Techniek beschikbaar om uw installaties te inspecteren volgens de NEN-3140 voorschriften.

Het aanleggen van krachtstroom is voor de ervaren elektriciens van Buhre Techniek een dagelijkse klus.

Wanneer een NEN-keuring?

Het uitvoeren van een NEN-keuring is van groot belang voor particulieren bij substantiële aanpassingen aan de elektrische installatie. Bijvoorbeeld als u krachtstroom wilt installeren of extra groepen wilt toevoegen. Ook als u net een nieuwe woning heeft gekocht, is het verstandig om een keuring uit te laten voeren.

Voor werkgevers zijn regelmatige NEN-keuringen absoluut essentieel. Met deze keuringen kunt u altijd aan tonen te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Hierdoor versterkt u daarnaast uw positie bij bepaalde verzekeraars en kunt u de veiligheid van uw personeel en klanten beter waarborgen.

Schakel Buhre Techniek in voor uw NEN-keuring

Onze bekwame professionals zijn beschikbaar om u te helpen met het controleren en eventueel aanpassen van uw installatie. Ons team staat voor u klaar om u te helpen met het inspecteren en eventueel aanpassen van uw installatie. Uw installatie blijft veilig en efficiënt functioneren met onze hulp.

Graag ontvangen wij uw contact opnemen als u een inspectie wilt inplannen. Voor een duidelijk overleg over de mogelijkheden kunt u bellen naar 0251 509 102. Laat gerust uw gegevens achter in het contactformulier op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht tot een NEN-keuring? Er geldt geen verplichting voor een NEN-keuring in Nederland. Verzekeraars kunnen bijvoorbeeld een keuring verlangen voordat u kunt deelnemen, wat de veiligheid van uw installaties ten goede komt.

Welke maatregelen moet ik treffen als mijn huis elektrisch wordt afgekeurd?

Als het keuringsrapport niet voldoet, moeten er aanpassingen plaatsvinden in de elektrische installatie. Laat het uitvoeren door een professionele elektricien van Buhre Techniek.

Door wie kunnen NEN-keuringen worden uitgevoerd?

De juiste persoon om NEN-keuringen uit te voeren is een NEN keurmeester met certificaat. Deze persoon is gecertificeerd voor de juiste NEN norm die gekeurd moet worden.

Heb ik de optie om na te gaan of een NEN-certificaat echt is?

U heeft de mogelijkheid om te controleren of NEN-certificaten echt zijn en geldig zijn. Om de geldigheid van een NEN certificaat te bevestigen, scan de QR-code.


Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor keuring elektrische installaties?

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud