Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Led-verlichting aanleggen in Zandvoort

Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Led-verlichting laten plaatsen door Buhre Techniek

Is uw huidige verlichting niet meer van deze tijd of wilt u duurzame opties toevoegen tijdens uw huisverbouwing? Op een moeiteloze manier kunt u dit bereiken door gebruik te maken van Led-verlichting. Duurzame verlichting in huis nodig? Led-verlichting biedt uitkomst.

Wij bij Buhre Techniek staan voor u klaar om u te helpen. We overwegen samen de beschikbare opties en leggen deze aan u voor. Gezamenlijk bekijken we welke optie het beste is. Na overleg zullen wij het plan uitvoeren, waardoor uw verlichting weer jaren mee kan. Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn voor uw huis, kunt u contact met ons opnemen via 0251 509 102.

Voordelen van Led-verlichting

Tot bijna 90% zuiniger dan een normale gloeilamp. Dit zorgt ervoor dat uw energieverbruik omlaag gaat, wat weer bespaard op de energierekening. De levensduur van LED-verlichting is aanzienlijk langer dan die van conventionele verlichting. Anders dan spaarlampen geven ze direct licht en worden ze niet zo heet als gloei- en halogeenlampen.

Led-verlichting laten aanleggen door Buhre Techniek

Bent u op zoek naar energiezuinige verlichting voor uw tuin? LED lampen zijn de beste keuze. Bij ons kunt u terecht voor professionele plaatsing van deze lampen. Bent u van plan om LED verlichting te laten installeren in uw woning of tuin? Of ervaart u moeilijkheden met uw huidige LED lampen in Zandvoort? Bij Buhre Techniek zijn onze gecertificeerde elektriciens experts op het gebied van elektrische installaties. Bel ons op 0251 509 102 en laat ons u van dienst zijn.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud