Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Zandvoort Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Rookmelder plaatsen Zandvoort

Waarom rookmelder plaatsen?

Rookmelders redden levens is een bekende slogan van de Brandweer. Op het moment dat het alarm van de rookmelder begint te piepen, resteert er nog maar drie minuten om te vluchten. Het is noodzakelijk om rookmelders te hebben op elke verdieping in huis. Ze hebben over het algemeen een levensduur van tien jaar.

Dankzij het plaatsen van rookmelders kun je in geval van brand daadwerkelijk mensenlevens redden. Je kunt er zelf voor zorgen dat de meeste rookmelders eenvoudig geplaatst kunnen worden door de handige plakstrips die eraan bevestigd zijn. Er zijn verschillende varianten rookmelders verkrijgbaar, in verschillende soorten en prijsklassen. Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Als u slaapt, uw reukorgaan niet functioneert en u geen rook zult opmerken?
  • Tijdens uw slaap is uw reukvermogen niet werkzaam, waardoor u geen rooklucht kunt ruiken?
  • Is het verplicht om vanaf 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders te hebben?

In Zandvoort schakelt u Buhre Techniek in voor het plaatsen van rookmelders.

De beste plek voor een rookmelder

Zorg ervoor dat er rookmelders zijn geïnstalleerd in de hal en op de overloop. Deze routes worden meestal gebruikt als vluchtwegen bij brand. Nog beter is het om te kiezen voor gekoppelde rookmelders en deze ook op te hangen nabij de keuken en in de slaapkamers. Heb je een open haard of kachel in de woonkamer? Je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg voor een rookmelder die jou op tijd waarschuwt als het mis gaat.

Onderhoud aan rookmelders

Geeft de rookmelder een alarm, zelfs als er geen rook of brand is gedetecteerd? Indien de rookmelder onverwachts afgaat, kan onderhoud noodzakelijk zijn. Ga na of de batterij wellicht moet worden vernieuwd en reinig de rookmelder met behulp van een stofdoek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Zandvoort

Heeft u hulp nodig bij het correct plaatsen van de rookmelders in uw woning? [Bedrijfsnaam] staat voor u klaar. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van de rookmelders? [Bedrijfsnaam] staat klaar om u te helpen. Bij vragen kunt u ons bereiken op 0251 509 102 en wij staan ​​klaar om u te helpen.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud