Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Groepenkast Zandvoort Wij staan in Zandvoort voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk

Groepenkast Zandvoort

Denkt u erover na om uw groepenkast in Zandvoort te laten vervangen of uitbreiden? Wellicht heeft u een gedateerd exemplaar of heeft u kortgeleden nieuwe elektrische apparatuur aangeschaft. Allebei zijn het goede redenen om de groepenkast aan te pakken.

En de elektriciens van Buhre Techniek helpen u daar graag bij. Neem contact op via 0251 509 102 of vul ons contactformulier in. Dan zorgen we voor een perfect functionerende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Zandvoort?

De twee belangrijkste argumenten om een groepenkast te vervangen zijn veiligheid en gebruiksgemak. Een gemiddelde groepenkast gaat zo'n 15 tot 20 jaar mee. Bij een al wat oudere groepenkast loopt u eerder tegen problemen aan en is het risico van een onveilige situatie groter.

Soms kunnen schakelaars ontvlammen en weigeren aardlekschakelaars dienst. Daardoor kan brandgevaar ontstaan wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren. Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben.

Omdat we steeds meer en sterkere elektrische apparaten zijn gaan gebruiken heeft een oudere groepenkast het moeilijk. Als er meerdere apparaten uit dezelfde groep tegelijkertijd worden gebruikt kan dat voor overbelasting zorgen. Dit kan resulteren in het doorslaan van de stoppen.

In Zandvoort helpen de ervaren elektriciens van Buhre Techniek u graag met aanpassingen aan de groepenkast!
Buhre Techniek helpt in Zandvoort en omgeving met groepenkast-werkzaamheden.

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Zandvoort?

Bij overbelasting van de groepenkast is het niet altijd nodig om deze volledig te vervangen. Vaak is uitbreiding van de huidige groepenkast ook een mogelijkheid. In dat geval wordt er een groep of meerdere groepen toegevoegd.

Met zo'n aanpassing kan de stroom evenrediger over de groepen verdeeld worden. Als u ervoor kiest om bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi aan te schaffen, kunt u hier een speciale groep voor laten aanleggen. Hetzelfde doen we wanneer u van plan bent om over te stappen van koken op gas naar elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

Iedere woning en elk pand beschikt over een groepenkast. Dit is de plaats waar de stroom het huis binnenkomt en vervolgens via verschillende groepen wordt verdeeld. Iedere groep voorziet dus een bepaald gedeelte van de woning van stroom.

Bij het gelijktijdig gebruik van meerdere apparaten uit dezelfde groep loopt u het risico op overbelasting. Zodra er overbelasting of kortsluiting optreed bij een bepaalde groep klapt de groepstop uit. Of mocht deze weigeren, de aardlekschakelaar. Het doet dus eigenlijk dienst als veiligheidssysteem zodat er niets ergs gebeurd bij overbelasting.

Contact met Buhre Techniek voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Zandvoort

Wilt u het risico op gevaarlijke situaties terugdringen door uw verouderde groepenkast te laten vervangen? Heeft u interesse in het verbeteren van het gebruiksgemak van uw elektrische apparaten door de groepenkast uit te breiden? U kunt in Zandvoort terecht bij Buhre Techniek. Bel ons op 0251 509 102 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud