Direct een elektricien nodig in Zandvoort? Bel 0251 509 102 Of vul het formulier in

Werkzaam in Zandvoort, hoofdvestiging Beverwijk
Professionele hulp bij overbelasting van de elektriciteit Redactie, 20 mei 2024
Buhre Techniek: uw elektricien in Zandvoort en omgeving!

De groepenkast kan maximaal 3. 600 Watt aan stroom leverenWanneer er meerdere apparaten op dezelfde groep zijn aangesloten en deze verbruiken meer stroom dan het maximum?In dat geval zullen de stoppen doorslaan wanneer alle apparaten tegelijkertijd in werking zijn

Als de hoeveelheid gevraagde stroom hoger is dan het maximum vermogen, kan de groep overbelast raken. Een groot apparaat dat te veel stroom vraagt, kan ook leiden tot overbelasting van de groep. Bij overbelasting van de elektriciteit bestaat er een risico op brand doordat de draden en stekkers te warm worden.

Wanneer het maximale vermogen is bereikt, zal de groep automatisch worden uitgeschakeld om te voorkomen dat deze overbelast raakt. Dit is een veiligheidsmaatregel die ervoor zorgt dat overbelasting niet mogelijk is. Als u overbelasting wilt voorkomen, is het verstandig om extra groepen aan de groepenkast toe te voegen.

Koken zonder zorgen met behulp van inductie

Als u milieubewust wilt koken met elektriciteit, is inductie de beste optie. Bij deze kookplaat wordt er relatief veel stroom gebruikt, maar er gaat vrijwel geen stroom verloren tijdens het koken. In contrast met gas, waarbij aanzienlijk meer gas verloren gaat, is dit niet het geval bij inductie.

Laat een gecertificeerde elektricien uw groepenkast aanpassen bij plaatsen van zonnepanelen

Indien u ervoor kiest om zonnepanelen op uw dak te plaatsen, kan het voorkomen dat uw groepenkast moet worden uitgebreid. Of er sprake is van de noodzaak tot uitbreiding hangt af van het soort omvormer dat bij de panelen hoort. Anders dan wat veel mensen denken, wordt bepaald of uw groepenkast moet worden uitgebreid door het type omvormer en niet het aantal panelen.

Zorg voor een veilige werking van uw elektrisch systeem met behulp van een erkende elektricien

Als u regelmatig last heeft van stroomstoringen veroorzaakt door overbelasting van uw groepenkast?Het advies luidt om de groepenkast uit te breiden met behulp van een erkende elektricien. Probeer dit nooit zelf te doen, aangezien het werken met elektriciteit gevaarlijk kan zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0251 509 102

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Buhre Techniek

Professioneel Installateur Nodig? Buhre Techniek Staat Voor Je Klaar!


Op zoek naar een betrouwbare installateur? Bij Buhre Techniek ben je aan het juiste adres! Wij leveren servicegericht vakwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en met oog voor kwaliteit.


Wij zijn een team van elektrotechnische genieën die elke uitdaging met enthousiasme aangaan. Heb je te maken met een stroomstoring of een vervelend lek in huis? Geen zorgen, wij staan binnen 1 uur voor je deur om het probleem op te lossen. Neem direct contact op. Welk project je ook hebt, Buhre Techniek heeft voor alles een passende oplossing. Wij voeren nieuwbouw- en verbouwprojecten van A tot Z uit.


Bij Buhre Techniek kun je rekenen op servicegericht vakwerk. Onze gecertificeerde elektromonteurs hebben meer dan 18 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek branche. Of het nu gaat om vraagstukken in een woning of utiliteitsbouw, wij hebben de expertise in huis. Wij staan klaar om je te helpen!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Buhre Techniek

Door R
Op 22 juni 2023
10

Dustin is betrouwbaar en levert top werk! En heel prettig in de omgang. Een aanrader 👍

Door G.V.D
Op 6 juni 2023
10

Snelle reactie op en goede oplossing van gemelde storing. Deskundig en betrouwbaar en volgens offerte tot in de puntjes uitgevoerd tegen een reeele prijs. Een vakman!

Door J.B
Op 12 april 2023
10

Is heel klantvriendelijk komt afspraken na. Denkt met je mee Neemt echt de tijd voor de klant. Kortom aanrader

Door F.V.V
Op 28 februari 2023
8

Heeft ons uit de brand geholpen aardlekschakelaar defect vervangen en de stoppenkast vernieuwd nette werker!

Door Twan Vermeeren
Op 11 november 2022
10

Goede en harde werker, denkt mee in mogelijkheden en komt zijn afspraken na. Daarnaast een gezellige man om in huis te hebben en betrouwbaar!

Door Paul van Unen
Op 14 september 2022
10

Vakman, met een realistische prijsstelling. Komt op tijd, werkt netjes, en ruimt op na afloop.

Door Rik van der Geest
Op 3 juni 2022
10

Zeer professionele dienstverlening. Waar wij tegenaan liepen hebben de heren zo voor elkaar. We zijn er erg blij mee.

Door Ronald Leenstra
Op 18 mei 2022
10

Dustin heeft bij ons verschillende werkzaamheden gedaan, zoals het plaatsen van lampen en stopcontacten bij onze buitenkeuken en het installeren van rookmelders. Het werk werd snel en netjes opgeleverd, we zijn erg blij met het resultaat.

Door Erwin Laan
Op 18 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud