Verlichting aanleggen in Zandvoort

Wilt u verlichting aanleggen? Zit u midden in een verbouwing, laat u een nieuw huis bouwen of wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen? Voor binnen- en buitenverlichting kunt u Buhre Techniek inschakelen in Zandvoort. Bel ons op 0251 - 50 91 02 of gebruik van het contactformulier voor een offerteaanvraag.

Aanleggen nieuwe verlichting in Zandvoort

Het ligt het meest voor de hand om nieuwe verlichting aan te leggen tijdens het bouwproces of gedurende een verbouwing. Dan is het eenvoudiger om buizen en draden weg te werken omdat nog niet alles is afgesloten. En met een lichtplan kan vooraf helemaal uitgedacht worden waar de lichtpunten en contactdozen moeten komen.

Een ander ogenblik kiezen voor het doen van aanpassingen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u een aantal lichtpunten verplaatsen, moeten er nog een aantal worden toegevoegd of wilt u nog wat extra contactdozen. Maar het zou ook kunnen dat u graag wilt overstappen op LED verlichting om te besparen of dat uw netwerk enorm verouderd is. Ook daar helpen we u mee.

Lichtplan voor verlichting in Zandvoort

Een lichtplan is een ontwerp waarop heel specifiek is uitgewerkt waar de schakelaars, contactdozen en lichtpunten geplaatst moeten worden. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En u kunt het lichtplan helemaal naar uw eigen hand zetten.

Met een lichtplan sluit u nare verassingen uit doordat altijd op voorhand duidelijk is of er genoeg lichtpunten zijn en op welke plekken ze komen. Het kan bovendien helemaal worden afgestemd op een bepaalde ruimte. Uw wensen zullen voor ieder vertrek immers weer anders zijn. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Zandvoort

Naast binnenverlichting helpen we u ook met buitenverlichting en tuinverlichting. Goed uitgedachte tuinverlichting kan de sfeer in uw tuin ten goede komen. U kunt uw pronkstukken of uw gevel bijvoorbeeld mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders laten plaatsen om inbrekers af te schrikken.

De plaatsing van verschillende contactpunten buiten geeft ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te knoeien met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit nodig heeft. Dat is dan niet langer nodig. Wel zo eenvoudig op milde zomeravonden mocht u een paar boxen of een koelkastje op het terras willen gebruiken.

Contact met Buhre Techniek voor de aanleg van verlichting in Zandvoort

Voor het aanleggen van verlichting kunt u in Zandvoort terecht bij Buhre Techniek. We zijn in te schakelen voor de aanleg, aanpassing en vervanging van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het optekenen van een lichtplan. Maak een afspraak via 0251 - 50 91 02 of maak gebruik van het contactformulier.